top of page
001-lipstick.png

Sminkes

IMGM5492.jpg
Vincze Viktória

 

Lencsés-Vincze Viktória vagyok, gyermekkorom óta rajongom a művészetekért, a smink világában az arc a vászon, ecsettel dolgozom, és a végeredmény egy alkotás, mely párosul a vendég  egyéniségével. Mindenki másért szeretne sminket, van, hogy a rohanó hétköznapokból elbújó kis világ részese legyen egy nappali vagy alkalmi sminkről, van, hogy a Nagy napra várva készülhet csodálatos menyasszonyi smink, divat-vagy látvány fotózásokon is hihetetlen alkotások születhetnek, aminek csak a képzelet szabhat határt. Saját szépségedet erősíti, minden ami benned rejlik.

 

Elérhetőség:

https://www.facebook.com/vinvicmakeup/

06306676549

Viktória munkái:

IMGM6361.jpg
Virág Lili

 

Üdvözöllek, Virág Lili vagyok, sminkes. Kislány korom óta szenvedélyem a sminkelés és szerencsésnek érzem magam, hogy felnőtt nőként már másoknak segíthetek a legjobbat kihozni magukból legyen szó portré vagy glamour fotózásról. Nem állnak messze tőlem a kreatív, vagány megoldások sem, szeretem a kihívásokat, ha Te is éppen azt keresed a fotózásodra.

 

Elérhetőség:

https://www.facebook.com/viraglilimakeup/

06302367576

stylist.png

Stylist

Patricia.jpg

Frank Patrícia

Frank Patrícia vagyok. Stylist, személyi Stylist, stílustanácsadó. 15 éve foglalkozom stílussal, megjelenéssel. A divat és öltözék kultúránk egységes nyelve, ami egyéniségünkről árulkodik, mondandónkat hangsúlyozza, összegezve: a benyomáskeltés legfontosabb eszköze.
Az RTL klub es a Hír tv vezető stylistjaként tapasztaltam meg mennyit jelent, ha tökéletes az outfit, a külalak, a teljesítmény és az önbizalom terén.
Feladatom és felelősségem a műsorvezetők kifogástalan képernyőképes megjelenése volt (részletesebben a newbeauty.hu alatt). A Corvin pláza személyi stylist szolgáltatásának keretein belül alkalmam van nap, mint nap civileknek is segítséget nyújtani a személyiségüknek megfelelő harmonikus öltözék kialakításában. Sminkes és fodrász kollégákkal megjelenés tréningeket is tartunk nagy cégek, de akár magánszemélyek számára is.
A személyi stílustanácsadás segítő szakma, ami azonnali visszajelzést ad. Klienseim öröme, az enyém is.
Feltett szándékom, hogy minél többen vehessék igénybe ezt a szolgáltatást, ezáltal sok pénzt, energiát, és időt spóroljanak meg, és elégedetten távozzanak. Igen, pénzt is, hiszen ha végiggondoljuk, -hogy sokaknak temérdek ruha áll a szekrényükbe úgy, hogy nem hordják azokat, és nem kevés pénzt költöttek el ezekre a darabokra, -nagy meglepetésben lehet részünk. Sokan nem is tudjak mennyi és mennyi arcuk, színük van, ebben szeretnék segítséget nyújtani. Célom, elégedett magabiztos embereket látni, és élményt adni.
Life Coach végzettséggel is rendelkezem, ezáltal közel áll hozzám a pszichológia, ami elengedhetetlen része a közös hang megtalálásának, illetve a segítség hatékonyságának.

+36 70 / 2810403

info@stylistszolgaltatas.hu

bottom of page