holker-logo-01.png
 

02

Foglalás

Ezen az online felületen könnyen és gyorsan lefoglalhatod a termeinket. A különféle stílusú termeket óránként tudod lefoglalni. Minden terem hétköznap és hétvégén is óránként 7500 forintért bérelhető reggel 9 és este 8 óra között.

 A berendezett termek bérlésének árában 1 db 200W-os LED / 2 db 300 W-os vaku van benne különböző fényterelőkkel, a Holker műtermében ennél jóval több. Ha szívesen fotózkodnátok nálunk, de nincs saját fotósotok, a műterem profi fotósai előzetes egyeztetés után állnak rendelkezésre. A termek közül kettő, a Holker és a Vagány akár egybenyitva is használható.

Ha a rendes nyitvatartási időn kívül vagy nyitvatartási időben két óránál többet bérelnél fordulj közvetlenül hozzánk.

 • Szikrázóan fehér, nőiesen könnyed

  1 hr

  7,500 Hungarian forints
 • Barátságosan bohém, loftos csavarral

  1 hr

  7,500 Hungarian forints
 • Hatalmas, klasszikus fotóstúdió

  1 hr

  7,500 Hungarian forints

TOVÁBBI TUDNIVALÓK A BÉRLÉSRŐL

0-24

Ha nyitvatartási időn kívül szeretnél műtermet bérelni, fordulj közvetlenül hozzánk, és vedd figyelembe, hogy az óradíj ilyenkor nettó 10 000 Ft.

 

Megközelítés

A műtermek az Elnök utca 1. felől az udvar jobb hátsó sarkában, az V. lépcsőház 1. emeletén található. Ha a hétköznap napközben a Nagyvárad tér felől érkezel, az Orczy út 4. szám alatti ajtón keresztül levághatod az utat.

 

Parkolás

A parkolás a műterem előtt, az utcán hétköznapokon reggel 8 és délután 6 között 175 forint óránként.
Kód: 06 (20,30,70) 7633080

 

Workshop

Ha workshopot, más rendezvényt tartanál, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtaláljuk a lebonyolítás legjobb módját.

A stúdiót a recepción dolgozó munkatársunktól veszitek át, aki segít neked, ha kérdésed lenne, illetve a lámpákat átadja használatra.

A foglalás az általatok megjelölt térre vonatkozik, azonban ha szabad a másik terem is, szóljatok, ha szeretnétek használni-van rá lehetőség.

Tartsátok tiszteletben, hogy a fotózási idő vége azt jelenti, hogy akkor kell elhagynotok a termet, a bútorokat az eredeti elrendezésbe visszapakolva.

Amennyiben a műterem berendezésében bármilyen kárt okoztok, annak megtérítése a bérlőt terheli.

A műterem kutya és kisállat barát. Kérjük, hogy csak szobatiszta és nem agresszív állatokat hozzatok, hiszen gyakran több kutya és kisgyerek is lehet a műteremben.

A műterem tisztaságának megőrzése érdekében és mert rengeteg kisbabás, gyerekes család is jár hozzánk, ajánlott váltócipőt hozni a fotózásra.

Amennyiben nem lett módosítva/lemondva, és elmarad a bérlés, a teljes összeg számlázásra kerül.

A műterem fenntartja a foglalás változtatásának a jogát, amelyet minden esetben előzetesen egyeztetünk, és plusz térrel vagy idővel kompenzálunk.

A lefoglalt időpontot megelőző 72 órán belül a bérleti díj 50%-a, 24 órán belül történő lemondás esetén a bérleti díj 100%-a fizetendő.

A műteremben folyó munkát ellenőrizni nincs lehetőségünk, és nem is akarjuk ezzel zavarni.
A bérlés alkalmával a bérlő felelős a műteremben zajló munkáért.
A foglalással egyidejűleg a műterem házirendjét is elfogadjátok. 

Egész napos bérlés

1 terem nettó 35000 Ft / 8 óra (1 óra ajándék) további óra: 5000 Ft/óra

2 terem nettó 70000 Ft / 8 óra (1 óra ajándék) további óra: nettó 10000 Ft/óra

Az egész stúdió nettó 100000 Ft/ nap időkorlát nélkül.